Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

• Najnovije
  • Naslovna
  • Fudbal
  • EP2024
  • Košarka
  • Tenis
  • Šoutajm
  • Sportski pogled
  • Ostali sportovi
  • Najnovije
  • Naslovna
  • Fudbal EP2024 Košarka Tenis Šoutajm Sportski pogled Ostali sportovi

Tag: "intervju"

Bojan Zogović
Fudbal

KOMPETENTAN Posle tri godine provedene u Vlazniji iz Skadra golman Bojan Zogović za Alo! skenira čuvara mreže selekcije Albanije

07:00

4 jun, 2025

Fudbal

Tomas je svakako prvi Silvinjov izbor i jedini siguran starter protiv Srbije - tvrdi Vasojević iz Mojkovca, trenutno među stativama Arsenala, ali iz Tivta

Ognjen Ugrešić
Fudbal

PARTIZAN JE PORODIČNA TRADICIJA Ognjen Ugrešić za sport.alo o tome kako je zavoleo fudbal, interesovanju Mančester junajteda, otkriva kako ga je najveća legenda Partizana dovela u Humsku

30 april, 2025

Fudbal

Čim sam prohodao, počeo sam da šutiram loptu i znao sam da će to biti moj poziv - kaže talentovani vezista Partizana - Ognjen Ugrešić

Vanja Dragojević
Fudbal

BISER HUMSKE I OGROMAN TALENAT PARNOG VALJKA Vanja Dragojević za sport.alo: "Otac me je naučio da zavolim crno-bele boje, najveća čast bi mi bila da budem kapiten Partizana"

20 april, 2025

Fudbal

"Gledao sam pravo u "grobare" na jugu kad sam izlazio na teren pred derbi, neopisiv osećaj" - poručuje talentovani prvotimac Partizana - Vanja Dragojević (19)

Ibrahim Zubairu
Fudbal

IBRAHIM ZUBAIRU JE PONOS PARTIZANA Stigao u Humsku sa Uba, pa za kratko vreme postao najbolji igrač kluba i miljenik navijača: Voleo bih da ostanem, ali to ne zavisi od mene

09:00

5 januar, 2025

Fudbal

Volim srpsko gostoprimstvo, ono se oseti na svakom koraku - poručuje Ibrahim Zubairu

Džons
Košarka

PARTIZANOV "KEC IZ RUKAVA" - KARLIK DŽONS "Blagosloven sam zbog ljubavi koju dobijam od navijača": Lider tima crno-belih o Partizanu, Srbiji, novogodišnjom porukom razgalio "grobare"

31 decembar, 2024

Košarka

- Ta strast koju imaju navijači Partizana, to je prosto nemoguće opisati - poručuje košarkaš crno-belih, Karlik Džons

Pogbu čeka duga pauza
Fudbal

GOTOV SAM, MRTAV SAM Čuveni fudbaler ovim rečima šokirao planetu (VIDEO)

13:25

29 jun, 2024

Fudbal

Reči poznatog fudbalera zabrinule sve...

Jelena Dokić
Tenis

NIKO NE MOŽE DA JE PREPOZNA Brutalna transformacija Jelene Dokić, svi zanemeli zbog njenog izgleda

19:03

10 jun, 2024

Tenis

Nekadašnja teniserka Jelena Dokić, ponovo se našla u žiži javnosti

fredi
Košarka

SPORT.ALO INTERVJU Fredi Gilespi otkrio podatak o Andrei Trinkijeriju koji NIKO nije znao: U Zvezdi su bili jasni u vezi sa tim

14:01

7 maj, 2024

Košarka

Amerikanac iz redova crveno-belih je dao nekoliko zanimljivih izjava za naš portal.

ata
Fudbal

"JOŠ NISAM ČUO RASISTIČKE KOMENTARE" Jung-džun Goh za sport.alo: Ponekad kuvam srpsku hranu i pijem kafu sa Hvangom

17:00

4 maj, 2024

Fudbal

O momku iz Južne Koreje se ne zna mnogo.

ata
Fudbal

SPORT.ALO INTERVJU Igor Duljaj: Krivili su mene što zaposleni u Partizanu ne primaju plate! Prepoznaće se taj

13:30

2 maj, 2024

Fudbal

Ispovest bivšeg trenera crno-belih.

Jelena Janković
Tenis

INTERVJU KOJI SE TOLIKO DUGO ČEKAO Jelena Janković otvorila dušu, progovorila o brojnim temama

10:40

24 mart, 2024

Tenis

Oglašavanje nekada prve teniserke sveta posle duže vremena...

Čima Moneke
Košarka

"Ponuda od Zvezde? NE ZNAM NIŠTA" Čima Moneke otkrio čiji je fan u Zvezdi i Partizanu, ali i koji srpski trener ga je "zaključao"

10:07

19 mart, 2024

Košarka

Jedan od najharizmatičnijih igrača u Evropi ponovo je u Beogradu.

Tibor Plajs
Košarka

"Srpski treneri su teški, VASA MOŽE DA DOMINIRA U NBA" Tibor Plajs za Alo Sport pred Partizan otkrio i kog Srbina najviše pamti

08:33

29 februar, 2024

Košarka

Nemački centar podelio je sa nama impresije iz tekuće sezone, ali i većeg dela svoje karijere.

Novica Pantelić
Košarka

ON MI JE POKLONIO OVOG PSA Alo! sa kumom i prijateljima Dejana Milojevića: Suze i nikad emotivniji razgovor (VIDEO)

21:33

19 januar, 2024

Košarka

Legendarni košarkaš i trener Dejan Milojević, preminuo je u 46. godini nakon posledica srčanog udara...

Aldo Kalulu
Fudbal

OBOŽAVAM ĆEVAPE I KAJMAK Aldo Kalulu za Alo! "Primarni cilj u 2024. godini je da osvojim titulu u prvenstvu sa Partizanom!"

10:00

31 decembar, 2023

Fudbal

- Cenim tu strast koju navijači "večitih" rivala imaju prema svojim klubovima - poručuje brzonogi napadač crno-belih!

Bibars Natho
Fudbal

BEOGRAD I PARTIZAN SU MOJA DRUGA KUĆA Kapiten crno-belih Bibars Natho za Alo! Mnogo sam se vezao za ovaj klub! Ne krijem da bih želeo ovde karijeru da završim!

31 decembar, 2023

Fudbal

Izraelac igra petu sezonu u Partizanu, a to je dovoljan razlog da ga "grobari" smatraju jednom od legendi kluba

Bruno Kaboklo
Košarka

BRUNO, SRBINE! Brazilac za kratko vreme osvojio srca navijača Partizana, pa poručio: Srpski zet i državljanstvo Srbije? Zašto da ne!

08:00

31 decembar, 2023

Košarka

- Otac od moje devojke je iz Beograda, možda u budućnosti dobijem srpsko državljanstvo, ko zna - poručuje gorostasni centar Partizana!

• 1
  • 2
  • Najnovije
  • Najčitanije
Aleksandar Mitrović
Fudbal

TOTALNI PREOKRET Velikan hoće Mitrovića, cena je paprena

14:19

4 jun, 2025

Fudbal

Još jedan klub je ušao u trku za Aleksandra Mitrovića...

Koko Gof
Tenis

PREOKRETOM DO POLUFINALA Koko Gof bolja od sunarodnice Kiz na Rolan Garosu

14:00

4 jun, 2025

Tenis

Američka teniserka Koko Gof plasirala se u polufinale Rolan Garosa, pošto je danas u četvrtfinalu pobedila sunarodnicu Medison Kiz rezultatom 6:7 (6:8), 6:4, 6:1

Dusan Alimpijevć
Košarka

NIŠTA OD CRVENE ZVEZDE Stavljena tačka na glasine o velikom povratku: Turski velikan veruje Alimpijeviću

13:41

4 jun, 2025

Košarka

Dušan Alimpijević radi toliko dobar posao u klubu sa tako velikim brojem navijača, da bi bilo suludo da tu priču ne nastavi

Fudbaleri
Fudbal

RAME UZ RAME Štulić: Mitrović je moj idol

13:30

4 jun, 2025

Fudbal

Fudbalski reprezentativac Srbije Nikola Štulić izjavio je da očekuje težak meč protiv Albanije, ali je dodao da će njegov tim dati maksimum da ostvari pobedu na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koje će 2026. godine biti održano u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku

Luka Dončić
Košarka

DONČIĆ OTVORIO DUŠU KAO NIKADA PRE Luka otkrio nepoznate detalje iz života: Jedan detalj je iznenadio sve (VIDEO)

13:16

4 jun, 2025

Košarka

U razgovoru sa saigračem Lebronom i proslavljenim Kanađaninom Stivom Nešom, Luka je otkrio dosad nepoznate detalje iz svog privatnog života

epa
Košarka

REČI SPANULISA ĆE SE PREPRIČAVATI Održao konferenciju za pamćenje: "Umor? To je za majke i očeve koji rade da prehrane decu"

13:01

4 jun, 2025

Košarka

Košarkaši Monaka doživeli su sinoć fijasko u prvoj utakmici polufinalne serije francuskog LNB šampionata na gostovanju Asvelu, gde su poraženi sa čak 20 poena razlike (94:74), a nastupili su bez Majka Džejmsa koji je suspendovan zbog kršenja klupske discipline

Partizan-Dubai
Košarka

VAŽAN POTEZ PARTIZANA Još jedan veliki povratak u Humsku

12:39

4 jun, 2025

Košarka

Još jedan važan potez KK Partizan...

FOTO AP
Košarka

RASPALIO MAŠTU "DELIJA" "Ima u meni ponekad razmišljanja o tome, ali.."

12:30

4 jun, 2025

Košarka

Crnogorski centar Nikola Vučević se nalazi na izlaznim vratima Čikago Bulsa

Nemanja Nedović
Košarka

ZVEZDA URADILA VELIKU STVAR Nedović još dve godine, ali ništa neće biti isto

12:10

4 jun, 2025

Košarka

Crvena zvezda je završila jedan važan posao pred narednu sezonu...

Gober i Dončić
Košarka

TREJD KOJI JE ŠOKIRAO NBA LIGU Dončiću spreman brutalan ugovor od 165 miliona dolara za 3 godine

12:04

4 jun, 2025

Košarka

Dončiću spreman ugovor od 165 miliona dolara za 3 godine: Evo zašto je to dobro i za Lejkerse i za Luku Jedan trejd je ozbiljno uzdrmao NBA ligu, a naravno, radi se o razmeni Los Anđeles Lejkersa i Dalas Maveriksa u kojoj je Luka Dončić otišao u žuto-ljubičasti dres, dok se ka Teksasu zaputio Entoni Dejvis

Sve vesti
Jokić i Meloun
Košarka

JOKIĆ NAPUSTIO DENVER POSLE SVAĐE SA TRENEROM Meloun ovo više nije mogao da trpi, Nikola dolazi u Srbiju, poznato i zbog čega

1 april, 2025

Košarka

Završena je jedna era

Ana Ivanović
Šoutajm

PONOVO ZAJEDNO Emotivni susret Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera (VIDEO)

19:30

22 maj, 2025

Šoutajm

Oči u oči

Jelena Janković
Tenis

DANAS NE IZGLEDA OVAKO Jelena Janković je sve šokirala promenom imidža (FOTO)

08:11

28 februar, 2025

Tenis

Jelena Janković je imala neverovatnu karijeru...

Ana Ivanović
Šoutajm

"ON MENE NE RAZUME, KAŽE MI DA IMAM PROBLEMA" Ana Ivanović otvorila dušu o braku sa Bastijanom Švajnštajgerom

22:18

16 april, 2025

Šoutajm

Jedna od naših najuspešnijih teniserki svih vremena nedavno je otvoreno govorila o problemima u braku sa bivšim fudbalerom, ali tada to, prema svemu sudeći, niko nije shvatio kao ozbiljan alarm.

ata
Fudbal

ŠVAJNŠTAJGER OSTAVIO ČITAV SVET U ŠOKU Ovo ga je mnogo zabolelo: U jeku razvoda od Ane Ivanović, Nemac otkrio kroz kakav pakao je prošao

16:02

20 april, 2025

Fudbal

Bivši nemački fudbaler je otkrio nepoznate detalje

Nikola Jokić
Košarka

OVO MORA DA VIDI CELA SRBIJA Jokić odigrao najbolju utakmicu u istoriji NBA lige!? (VIDEO)

07:19

8 mart, 2025

Košarka

Nestvarno je šta smo noćas imali priliku da vidimo...

Švajni i Ana
Tenis

CELA PLANETA JE OVO ČEKALA Ana Ivanović dala prvi intervju nakon priča o razvodu od Švajnštajgera

19:40

24 april, 2025

Tenis

Srpkinja se oglasila

Ana Ivanović
Šoutajm

OVO JE NAJTEŽA STVAR DRAMATIČNOG KRAJA BRAKA ANE I BASTIJANA Podneli papire za razvod, a sada ih čeka preteška odluka oko starateljstva: Jedno će morati da popusti

10:13

19 maj, 2025

Šoutajm

To neće moći ni advokati da reše, ali će jedno na kraju morati da popusti

Nikola Jokić
Košarka

OVO NEĆE MOĆI DA ODBIJU Sprema se MEGA ponuda za Nikolu Jokića, Srbin ide iz Denvera?

07:04

17 april, 2025

Košarka

Nikola Jokić bi mogao da ode iz Denvera ovog leta...

Mihailo Ristić
Fudbal

BOMBA NA "MARAKANI" Zvezda vraća reprezentativca Srbije, a nije u pitanju Veljković

13:07

5 mart, 2025

Fudbal

Čini se da je sada došao trenutak da se vrati.

Sve vesti
Vremenska prognoza

Subotica

30°C

Vedro nebo

Novi Sad

31°C

Vedro nebo

Zrenjanin

31°C

Vedro nebo

Kula

30°C

Vedro nebo

Sombor

30°C

Vedro nebo

Vrbas

30°C

Vedro nebo

Vranje

30°C

Vedro nebo

Prokuplje

31°C

Mestimično oblačno

Leskovac

31°C

Vedro nebo

Arilje

29°C

Mestimično oblačno

Kraljevo

31°C

Vedro nebo

Apatin

29°C

Vedro nebo

Vlasotince

31°C

Mestimično oblačno

Pirot

30°C

Vedro nebo

Indjija

30°C

Vedro nebo

Loznicac

30°C

Mestimično oblačno

Grocka

32°C

Vedro nebo

Kovin

31°C

Vedro nebo

Ruma

30°C

Mestimično oblačno

Kladovo

32°C

Mestimično oblačno

Novi Pazar

29°C

Vedro nebo

Jagodina

31°C

Vedro nebo

Ivanjica

27°C

Mestimično oblačno

Titlel

31°C

Vedro nebo

Niš

31°C

Mestimično oblačno

Ub

30°C

Vedro nebo

Bor

27°C

Mestimično oblačno

Nikinci

31°C

Mestimično oblačno

Batajnica

31°C

Vedro nebo

Surdulica

29°C

Mestimično oblačno

Ralja

30°C

Vedro nebo

Zlatibor

24°C

Mestimično oblačno

Polinci

31°C

Vedro nebo

Klek

31°C

Vedro nebo

Beograd

29°C

Vedro nebo

Kosjeric

29°C

Mestimično oblačno

Kragujevac

30°C

Vedro nebo

Preporučujemo
epa
Košarka

REČI SPANULISA ĆE SE PREPRIČAVATI Održao konferenciju za pamćenje: "Umor? To je za majke i očeve koji rade da prehrane decu"

13:01

4 jun, 2025

Košarka

Košarkaši Monaka doživeli su sinoć fijasko u prvoj utakmici polufinalne serije francuskog LNB šampionata na gostovanju Asvelu, gde su poraženi sa čak 20 poena razlike (94:74), a nastupili su bez Majka Džejmsa koji je suspendovan zbog kršenja klupske discipline

Gober i Dončić
Košarka

TREJD KOJI JE ŠOKIRAO NBA LIGU Dončiću spreman brutalan ugovor od 165 miliona dolara za 3 godine

12:04

4 jun, 2025

Košarka

Dončiću spreman ugovor od 165 miliona dolara za 3 godine: Evo zašto je to dobro i za Lejkerse i za Luku Jedan trejd je ozbiljno uzdrmao NBA ligu, a naravno, radi se o razmeni Los Anđeles Lejkersa i Dalas Maveriksa u kojoj je Luka Dončić otišao u žuto-ljubičasti dres, dok se ka Teksasu zaputio Entoni Dejvis

Nikola Jokić
Košarka

ŠEK SE OBRUKAO KAO NIKADA PRE Hvalio Jokića na sva zvona, a sada šokirao sve: Gde je ovde Džoker mnogi se pitaju

11:23

4 jun, 2025

Košarka

Napravio je legendarni centar svoju listu najboljih igrača svih vremena, a na njoj nije bilo mesta za Nikolu Jokića

• Naslovna
  • Najnovije
  • Fudbal
  • EP2024
  • Košarka
  • Tenis
  • Šoutajm
  • Sportski pogled
  • Ostali sportovi
  • Uslovi korišćenja
  • Marketing
  • Impressum

© Sport Alo 2025. Sva prava su zadržana.

OSZAR »